Facebook Twitter YouTube RSS

Ge bort den perfekta gåvan!

ID-10049842

Vad ger man till den som har allt? Låt oss erbjuda den perfekta gåvan!

Ge en gåva som;

  • Gör skillnad i världen
  • Förbättrar luften för hela planeten
  • Varar i många, många långa år
  • Är till glädje för många människor, varje år
  • Bra för miljön och ekologin
  • Skötts ekologiskt, på naturens villkor!
  • Ger näringstät mat
  • Ett bra arv till framtidens barn
  • Ger fattiga möjlighet att överleva

Lycka är att plantera ett träd – den bästa investering du kan göra för framtida generationer och som kommer att fortsätta växa och frodas länge, länge och ge lycka, mat och välstånd.

Ge helt enkelt bort träd – du väljer själv hur många!! Du kan köpa till ett vackert gåvobevis att ge bort till din vän. Träden ingår i permakultur, dvs permanent kultivering på naturens villkor.

Lövträd, Sommaren, Natur, GrönNu kan du hjälpa till och förändra världen. Träden är världens lunga. Genom att plantera träd kan vi förbättra miljön, luften och jorden. Genom att plantera träd genom Green Tree Foundation så hjälper du samtidigt till att ställa om till ett ekologiskt, långsiktigt och hållbart jordbruk som förbättrar levnadsvillkoren för bönderna. Sedan mitten av 90-talet har 200 000 – 300 000 bönder tagit livet av sig i Indien, pga det ohållbara och ömtåliga jordbruket med GMO (genmanipulerade grödor) samt pga torka som ödelägger odlingarna. Indien har drabbats av svår torka i fem år på raken. 

Green Tree Foundation har som mål för 2017 att plantera 25 000 träd, det är mestadels fruktträd som är tåliga och som inte tär på vattenreserven. Green Tree Foundation lär ut hållbara odlingstekniker, tex att man sår mungbönor som mellangrödor, odlar ekologiskt, och undervisar bönder i biologisk bekämpning. Läs mer om NHF Swedens besök hos Gangi Setty/Green Tree Foundation.
Besök Green Tree Foundations hemsida.

Helt unikt! Din vän kommer att kunna gå in via googlemaps och se var hans eller hennes träd finns och på så vis kunna följa dem och projektet. Bilden nedan visar de personer som via NHF Sweden har planterat träd genom Green Tree Foundation. En dam har skänkt pengar till Green Tres Foundations fröbank.

 

plantation_site

Tryck på bilden för att förstora den

 

SÅ HÄR GÖR DU 

Ett träd kostar 20 kr. 
Kostnaden täcker frön, uppdragning/skolning av växten, gödning, verktyg/material, personal, ympningskostnader och fraktkostnader.gavobrev_hemsida_dubbel_final

Gåvobrev, skickas per post. Pris: á 20 kr!

Gåvobrevet, är ett 170 g/m papper med glansig finish, undertecknat av ordföranden i NHF Sweden som garant, för de antalet träd som du har planterat.
Du fyller själv i “till vem” och “från vem” i gåvobrevet.

Lat hund

1 träd – 20 kr
5 träd – 100 kr
10 träd – 200 kr
20 träd – 400 kr
25 träd – 500 kr
30 träd – 600 kr
40 träd – 800 kr
50 träd – 1000 kr
60 träd – 1200 kr
75 träd – 1500 kr
100 träd – 2000 kr
xxx träd –  sätt in valfritt belopp

Sätt in pengar på NHF Swedens bankgiro 445-6182, motsvarande antalet träd och gåvobrev och skriv det i meddelanderaden till banken. Tex 25 TRÄD  &  2 Gåvobrev“, tillsammans med ditt namn och din adress. 


Använd detta formulär för att göra din beställning

Trädbeställning & Gåvobrev

Räkna ihop summan för antalet träd á 20 kr och antalet Gåvobrev á 20 kr (Gåvobrev kan köpas till när man köper träd som gåva till en vän, och man även vill ge denne något fysiskt i handen) och betala in på NHF Swedens bankgiro: 445-6182. Gåvobrevet/Gåvobreven skickas (när betalningen har registrerats) till angiven adress, om inte annat meddelas i Meddelandefältet nedan. Från oss skickas gåvobreven bara ut till en person. Så du kan bara ange en enda alternativ adress.


 

Obs! Dina pengar är öronmärkta, så när de väl används – dvs när dina träd sätts – så kommer det en flagga/pin på kartan, med i det eller de namn som du har angett. (Så om det inte är säsong, så kan det dröja lite). Du får mail när detta sker.

I december 2016 hoppas vi få igång Dhanunjayas trädplantering med 1000 mangoträd! Vill du vara med? Då kommer din pin ut snabbt, förmodligen redan i januari!

dhanunjaya

Dhanunjaya hoppas att kunna plantera 1000 mangoträd i december!

Ring: Sara Boo 042-50454 eller kontakta oss via kontaktsidan om något är oklart.

 

 

plantera_träd

 


 Läs mer om Gangy Setty/Green Tree Foundation

Läs mer: http://www.thenhf.se/donate/plantera-ett-trad-och-gor-skillnad-i-varlden/
Läs mer: http://www.thenhf.se/plantera-ett-trad-och-forandra-varlden/


Share
Home Ge bort den perfekta gåvan!