Facebook Twitter YouTube RSS

Köp träd och få ditt namn på kartan!

 

Hösten 2015 var NHF Sweden i Indien. Det resulterade i detta unika trädprojekt som förs i samarbete med Green Tree Foundation. Mer om vår mission och varför vi åkte till Indien kan du läsa här. Läs mer

dhanunjaya

Dhanunjaya hoppas att kunna plantera 1000 mangoträd i december 2016!

Helt unikt! När du planterar träd genom NHF Sweden/Green Tree Foundation så kommer du via googlemaps se var dina träd finns och på så vis kunna följa dem, din bonde och projektet under 4 år. Läs mer i följande pdf:
>> Snabbguide om NHF Swedens trädprojekt.pdf 

pdf_bild_indien

 

 

 

 

 

 

 

I våras var NHF Sweden med och hjälpte till att få igång Shiva Prasads odling. Nu i december 2106 hoppas vi att kunna få igång ännu ett plantage av mangoträd. Vill du vara med? Obs! Tryck på bilden för att förstora den.

plantation_site

Bilden visar de personer som via NHF Sweden har planterat träd genom Green Tree Foundation. Detta är vår första bonde, bonden Shiva Prasads odling. En dam har skänkt pengar till Green Tres Foundations fröbank.

 

Obs! Dina pengar är öronmärkta, så när de väl används – dvs när dina träd sätts – så kommer det en flagga/pin på kartan, i det eller de namn som du har angett. 

I december hoppas vi få igång Dhanunjayas trädplantering med 1000 mangoträd! Vill du vara med? Då kommer din pin ut snabbt, förmodligen redan i januari 2017!  Du får mail när flaggan med ditt namn finns på kartan sker. (Om du köper träd när det inte är säsong, när torkan slår till, så kan det dröja lite).


 

 

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT KÖPA TRÄD och eventuellt Gåvobrev

Ett träd kostar 20 kr. 
Kostnaden täcker frön, uppdragning/skolning av växten, gödning, verktyg/material, personal, ympningskostnader och fraktkostnader.gavobrev_hemsida_dubbel_final

Gåvobrev, skickas per post. Pris: á 20 kr!

Gåvobrevet, är ett 170 g/m papper med glansig finish, undertecknat av ordföranden i NHF Sweden som garant, för de antalet träd som du har planterat.
Du fyller själv i “till vem” och “från vem” i gåvobrevet.

Lat hund

1 träd – 20 kr
5 träd – 100 kr
10 träd – 200 kr
20 träd – 400 kr
25 träd – 500 kr
30 träd – 600 kr
40 träd – 800 kr
50 träd – 1000 kr
60 träd – 1200 kr
75 träd – 1500 kr
100 träd – 2000 kr
xxx träd –  sätt in valfritt belopp

Sätt in pengar på NHF Swedens bankgiro 445-6182, motsvarande antalet träd och gåvobrev och skriv det i meddelanderaden till banken. Tex 25 TRÄD  &  2 Gåvobrev“, tillsammans med ditt namn och din adress. 


Använd detta formulär för att göra din beställning

Trädbeställning & Gåvobrev

Räkna ihop summan för antalet träd á 20 kr och antalet Gåvobrev á 20 kr (Gåvobrev kan köpas till när man köper träd som gåva till en vän, och man även vill ge denne något fysiskt i handen) och betala in på NHF Swedens bankgiro: 445-6182. Gåvobrevet/Gåvobreven skickas (när betalningen har registrerats) till angiven adress, om inte annat meddelas i Meddelandefältet nedan. Från oss skickas gåvobreven bara ut till en person. Så du kan bara ange en enda alternativ adress.


 

 

Ring: Sara Boo 042-50454 eller kontakta oss via kontaktsidan om något är oklart.

 

plantera_träd

 

Share
Home Köp träd och få ditt namn på kartan!