Facebook Twitter YouTube RSS
Home Alla Artiklar NHF Swedens Föreläsningsseminarium, 25 mars 2017
formats

NHF Swedens Föreläsningsseminarium, 25 mars 2017

Kulturum_föreläsning_Göteborg_2017_2

Välkommen till årets förmodligen mest intressanta seminarium. NHF Sweden är verkligen glada att kunna presentera David Noakes som kommer att berätta om det potenta immunmedlet GcMAF, som till och med har kunnat vända sjukdom i terminalskedet. David Noakes kommer att eskorteras av Scott Tips, president i NHF. NHF “upptäckte” detta undermedel för några år sedan och NHF har sedan dess valt att stötta David och GcMAF. Scott kommer dock att hålla en egen föreläsning som avhandlar vad Codex Alimentarius egentligen innebär.

Även Mona Nilsson från Strålskyddsstiftelsen kommer att föreläsa och hon ska tala om riskerna med mobilstrålning/WiFi. NHF Sweden samkör eventet tillsammans med föreningen SARA som bjuder på ytterligare en föreläsare. Vi kan dock avslöja att det handlar om vetenskapliga rön som har betydelse för miljontals människor.

 Förstora genom att klicka på bilden.

 

Anmälan och betalning till seminariet sker via föreningen SARA och Partille Kommuns bokningsservice http://webbiljett.se/

Gå fram till den 25 mars och klicka på “köp biljett” där det står

Föreningen SARA – föreläsning, Kulturum Stora Scenen, Partille 13:00

 

Välj Sektion och tryck på knappen “Gå vidare”. Följ sedan de instruktioner som kommer upp. (Du måste logga in på webbiljett för att kunna köpa biljett. )

Pris: 215 kr + 20 kr i bokningsavgift.

Varmt välkomna! 


Obs! NHF Swedens årsmöte är på kvällen, i direkt anslutning till när föreläsningseventet är slut. Mer info kommer snart.
Anmäl dig via vår kontaktsida om du är intresserad av att deltaga: http://www.thenhf.se/kontakta-oss/
Att vara med på årsmötet kostar inget.

 

Share
Comments Off.