Facebook YouTube

Anmäl dig här!

NHF Swedens årsevent söndagen den 31 mars 2019, med Hälsoseminarium, mat, mingel och årsmöte kommer att hållas här på Åstorps hembygdsgård.

 

 

OBS! Du kan inte längre anmäla dig via denna sida, gå i stället hit >> https://www.thenhf.se/halsoseminarium-cancertema-31-mars-i-skane-astorp/

(om du vill vara med på mat med mingel på kvällen så kontakta oss via mail, så ska vi se om det går att ordna)


Läs mer om vårt Hälsoseminarium som har ett “Cancertema” i år                         >> Inbjudan till årets Hälsoseminarium 2019


 


För dig som vill äta och mingla med likasinnade på kvällen. Välj från menyn här >> Restaurang Åstorp Wok:s meny


 

Priser

Medlem: Inträde 50 kr (även familjemedlemmar). Årsmötet är bara öppet för medlemmar och är kostnadsfritt.
Mat kostar 50 kr – välj bland alla rätter i menyn ovan som kostar 79 kr. Om du väljer en dyrare rätt så betalar du 50 kr + för den överskjutande delen.

Icke medlem: Inträde 150 kr.
Icke medlem betalar sin egen mat  välj bland alla rätter i menyn ovan.

NHF Swedens bankgiro: 445-6182
Om du betalar efter den 25/3 så är kvitto på inbetalningen från banken din biljett, men du behöver anmäla dig nedan. Om du stannar och äter så behöver vi veta det senast den 27 mars.

 


Anmälan till NHF Swedens Hälsoseminarium och/eller årsmöte söndagen den 31 mars 2019

Fyll i detta formulär för anmälan. Betala in entréavgift, kostnad för kvällsmat ifall du vill äta och mingla, samt betala in eventuell medlemsavgift på NHF Swedens bankgiro: 445-6182. Fika och dricka ingår under dagen. Lokalen har inte Wifi, och vi kommer inte att vara uppkopplade mot internet. Vid anmälan förbinder du dig till att ha eventuell mobiltelefon avstängd under föredragen, för att våra medlemmar som är elöverkänsliga också ska kunna komma. Årsmötet som endast är öppet för medlemmar är kostnadsfritt, men du måste föranmäla dig!

För dig som vill äta och mingla med likasinnade på kvällen. Välj vad du vill äta här >> Restaurang Åstorp Wok:s meny

Share
Home Anmäl dig här!