Facebook YouTube
Home Alla Artiklar Hälsoseminarium “cancertema” 31 mars i Skåne, Åstorp
formats

Hälsoseminarium “cancertema” 31 mars i Skåne, Åstorp

Published on March 27, 2019, by in Alla Artiklar.

Hembygdsgård_åstorp_perslund

 

 

31 mars 2019 

Föredragen startar kl 12.00 – kom i god tid!
 


event3

Vad gör man när man har fått diagnosen cancer? Vad finns det för alternativ? Vad gör man när man inte får den vård man vill ha? Vad har vi för rättigheter vad det gäller vården enligt lag? Vi erbjuder ett fantastiskt event under cancertemat där du får möta människor som gör sitt bästa för att svara på dessa frågor.

Du kommer att få lyssna till Angela de Cabo som inte får recept på det läkemedel som hjälper henne bäst – medicinsk cannabis – och hur hon har gjort i sin kamp för rätten till smärtlindring, och hur hon har gjort för att få den medicin utskriven som hjälper henne bäst. 

Du kommer även att få möta Maria, diagnostiserad med spridd äggstockscancer till lungorna, obotlig diagnos och med cellgifter i palliativt syfte. Hon gav till slut upp cellgiftsbehandlingen som höll på att ta hennes liv. Maria började i stället att behandla sig med naturliga metoder och hon känner sig nu mer frisk än någonsin.

Vi kommer att få lyssna till Scott Tips från USA, när han berättar om det spännande och lovande immunmedlet GcMAF. Medlet är förmodligen ett av världens bästa cancermedel. Scott gör ett stort arbete i Codex Alimentarius. Scott är den som har varit på flest Codex-möten i syfte att kämpa för naturlig, ekologisk mat samt för att vi ska få ha tillgång till effektiva kosttillskott – och slippa GMO och farliga tillsatsämnen! 

Slutligen kommer Michael Zazzio och Sara Boo att tala om de patienträttigheter som vi har utifrån lagstiftningen, både vad det gäller skolmedicin och alternativmedicin. Michael och Sara talar även om alternativ cancerbehandling. Vad finns det för behandlingar? Vad kan man göra själv? 

Föredragen varar till ca kl 18.00. 

Medlemspris: 50 kr

Pris för icke medlemmar: 120 kr. Obs! vi har sänkt priset på de sista platserna!

NHF Swedens bankgiro: 445-6182

Swish: 123 233 91 66

obs! Kvittot från banken är din biljett

Hälsoseminarium under cancertemat den 31 mars 2019, hålls här >> Åstorps hembygdsgård, i Skåne.
Öppet för allmänhet, men du måste föranmäla dig!

 

Arrangör NHF Sweden

Hjärtligt Välkommen!!

Obs! Anmälningsformuläret nedan tas bort när salen är fullsatt.

Frågor: E-post: nhfsweden@gmail.com         Telefon:042 - 504 54

 

 

Anmälan till Hälsoseminarium söndagen den 31 mars 2019, Åstorp, Perslund

Fyll i detta formulär för anmälan. Betala in entréavgift, på NHF Swedens bankgiro: 445-6182. Ditt kvitto från banken är din biljett. Detta formulär tas bort när det är fullbokat. Fika och dricka ingår under dagen. Lokalen har inte Wifi, och vi kommer inte att vara uppkopplade mot internet. Vid anmälan förbinder du dig till att ha eventuell mobiltelefon avstängd under föredragen, för att våra medlemmar som är elöverkänsliga också ska kunna komma.

 

 

Share
Comments Off.