Facebook YouTube

NHF Historik

 

 

 

 NHF och NHF Sweden genom tiderna

Nedan följer en redovisning av vad som har hänt inom NHF Sweden/NHF under 2017, det senaste först…

   • Hälsofrihet nr 4/2017 kom ut i januari 2018.
    * Ropen skalla – hälsofrihet åt alla
    * Homeopati – ett angeläget ämne för den kungliga vetenskapsakademin
    * Linus hepatitresa
    * Häxjakt i Finland på användare av kolloidalt silver
    * CBD – narkotika, läkemedel eller kosttillskott
    * Vaccinkampen i Italien/i EU
    * Vaccinkampen i Sverige
    * Mobbing och diskriminering av Allvis BVC
    * Patientlagen och svenska patienters rättigheter
    med mera
    HF4_2017

 

   • NHF Swedens trädprojekt i Indien som genomförs genom Gangi Sett/Green Tree Foundations permakulturodling har slagit väl ut och vi har fått 248 träd planterade och bidrar på så sätt till en grönare planet. 106 av dessa träd har planterats av Asklundaskolan i Fristad, vars elever vi vill ge en extra eloge

 

   • Den 14 Oktober 2017, anordnade NHF Sweden en vaccinhearing som blev väldigt lyckad, i Göteborg. I panelen fanns Jackie Swartz, Medhi Nodehi, Linda Karlström, Sara Boo samt Janós Ronai, med sin autistiske son, och hans tolk. Michael Zazzio var moderator. som blev väldigt lyckad, i Göteborg.
    20171014_141142_Burst01

 

   • NHF Sweden var i Venedig för att värna om mänskliga rättigheter och överlämnade en gåva till folket. Gåvan var i form av ett dokument som heter “Free from Vaccination Abuse” som tar upp den internationella lagstiftning som värnar om människors rättigheter inklusive rätten att säga nej till mediciner och medicinska ingrepp.OLYMPUS DIGITAL CAMERAVeniceSpeechCrowd_16Sept2017

    Free from Vaccination Abuse

 

   • Hälsofrihet nr 3/2017 kom ut i september
    * NHF Sweden bekämpar tvångsvaccinering i Rom
    * Indisk behandling mot utbrändhet importeras till Sverige
    * Svår diabetes botas utan insulin
    * Onödiga kalorier för miljarder
    * Vårdpersonalens skyldigheter
    * 30-årig psoriasis botat snabbt och enkelt
    * Story om visselblåsaren Peter Rost och hur Fass mörkar dödstal
    * Fint och rent hår på naturens vis
    * Graviditetstest – endast för icke-gravida
    * Får du ingen Remiss – skriv den själv
      med mera
    Hälsofrihet Nr3_2017

 

   • NHF Sweden var i Rom för att värna om mänskliga rättigheter, samtidigt som den ena kammaren röstade igenom lag om tvångsvaccinering. Här är vi utanför Parlamentet. Vi pratar med en av parlamentarikerna som berättar hur den uppdaterade lagen ser ut. Dagisbarn måste vara vaccinerade för att få gå på dagis. Skolbarn måste vara vaccinerade annars så måste föräldrarna betala straffavgifter på 500 euro, vilket var en sänkning från tidigare 7 500 euro i straffavgift i lagförslaget.
    20170723_181943
    20170723_181024

 

 

   • Hälsofrihet nr 2/2017 kom ut i april
    * NHF Sweden representerade NHF i Codex Alimentarius
    * Industrin väljer farligt adjuvans framför oskadligt sådant
    * Guldmjölk – en gyllene dryck på gurkmeja med hälsofördelar
    * Pandemrix – nix!
    * Kolloidaltsilver-rättegången
    * Landstingens skyldigheter enligt lagstiftningen
    * Gränsvärden för vitaminer och kosttillskott
    * Motion om tvångsvaccinering
    med mera
    HälsofrihetNr2_2017

 

   • I mars hade NHF Sweden sitt årsmöte i Göteborg med inbjudna föreläsare;
    * David Noakes om GcMAF
    * Scott Tips om Hälsofrihet och Codex Alimentarius
    * Ralf Sundberg om fett och kolesterol
    * Michael Zazzio om bot och lindring för tinnitus och hyperakusi som hoppade in för Mona Nilsson, Strålskyddsstiftelsen

 

   • I februari åkte NHF Sweden till Indien för att representera NHF på årets Codexalimentariusmöte om kryddor. NHF är den enda konsumentorgansiation med fokus på hälsofrihet som har mandat att yttra sig vid Codexx-möten.

 

   • Hälsofrihet nr 1/2017 kom ut i januari
    * GcMAF mot cancer
    * Kolloidalt silver mot sjukhussjukan
    * Det indiska trädtricket
    * Livsmedelsverkets suspekta info om linfrön
    * Intensiv kamp för antropsofi & homeopati
    * Sjukvårdens skyldigheter gällande lagstifning
    * Blodet – den flytande vävnaden
    * Du är och blir vad du äter, vägen till hälsa går via maten
    * Vad vet du om Codex Alimentariuspremiarnummer

 

 

 2016 Nedan följer en redovisning av vad som har hänt inom NHF Sweden/NHF under 2016, det senaste först…

 

 

   • NHF Sweden skrev ett remissyttrande angående Läkemedelsverkets förslag om att chockhöja avgifterna för ansökan om registrering av Homeopatiska Läkemedel, Naturläkemedel och Traditionellt växtbaserade läkemedel. Vi har inte bara kunnat avslöja att Läkemedelsverket har räknat fel i de underlag som de har sänt in, utan deras begäran om ökade avgifter är dessutom inte är förankrade, med hänsyn till den senaste årsredovisningen. http://www.thenhf.se/wp-content/uploads/2016/08/Remissyttrande-NHF-Sweden-F%C3%B6ren-SARA-2016-08-20.pdf

 

   • NHF Sweden har gjort ett öppet brev, i form av en inspelning, ställt till Regeringen och Riksdagsledamöterna, Statsminister Stefan Löfven och Hälsominister Gabriel Wikström angående Regeringens lagvidrighet vad gäller antroposofiska läkemedel och Läkemedelsverkets chockhöjning av naturliga läkemedel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015  Nedan följer en redovisning av vad som har hänt inom NHF Sweden/NHF under 2015, det senaste först…

 

   • NHF – Framgång i Codex Alimentarius
    NHF har varit framgångsrika och lyckats att få upp näringsreferensvärdet för olika vitaminer och mineraler från bottenlåga nivåer. Här är en rapport från det senaste Codex-mötet om Nutrition och Livsmedel.

 

   • NHF Sweden korar årets vinnare av glasstatyetten
    Styrelsen valde förslaget om radiokanal för att det möjliggör att nå ut till en bred publik, i många olika hälsofrågor, på tider när åhöraren själv vill. NHF Sweden vill nu starta en webradio/poddradio som kan göras i mån av tid och efterlyser någon som tycker att detta skulle vara roligt att pyssla med… ta då kontakt med styrelsen. Stort grattis till Ulf Andersson Saxstorp från styrelsen. Ulf kommer att mottaga statyetten vid årsmötet i mars 2016.

 

   • NHF Swedens årliga tävling
    NHF Sweden utlyser för första gången vår Hälso-/Hälsofrihets-tävling, som ska utlysas varje år. Vinnaren belönas med NHF Swedens glasstatyett.

 

   • NHF Sweden skriver ett ÖPPET BREV TILL HDLars Johansson samt Sydsvenska Dagbladet; Pia Rhenquist om drevet mot Ionosil, kolloidalt silver.

 

   • NHF Sweden verkar för renare och grönare planet utan GMO
    NHF Sweden startade sitt “Indien anti-GMO och pro ekologiskt”-projekt. Indien står inför stora utmaningar med väderförändringar som hotar slå ut odlingarna, och problem med GMO. Detta gör det svårt för bönder att överleva och 200 000 bönder har redan tagit sitt liv. Gangi Setty hjälper bönder, genom nytänk i jordbruket och förenar det med den kunskap som finns inom permakulturen. Han har även startat en lokal fröbank som ska ta tillvara de lokala sorterna, utan GMO.
    NHF_planterar

 

   • Den 10 juni är ett avgörande angående det omtvistade TTIP, då det sker en omröstning i EU-parlamentet. NHF Sweden skriver till de svenska EU-parlamentarikerna. NHF Skriver till alla 749 EU-parlamentariker. TTIP hotar hälsofriheten och kan helt kullkasta demokratiskt fattade regeringsbeslut i enskilda länder.
    NHF Swedens brev till politikerna
    NHF´s brev till alla de 749 EU-parlamentarikerna
    (Bara ett par dagar innan utsatt datum meddelades det att omröstningen är uppskjuten)

 

   • NHF Sweden firar 60-årsjubileum på Lögnäs gård i Laholm

nhf60

Tack till alla som gjorde 60-årsjubileumet oförglömligt!!

Nedan följer föreläsningarna som hölls under NHF Swedens 60-årsjubileum

Scott Tips, jurist och president i NHF:s moderorganisation berättade om hälsa, hälsofrihet, Codex Alimentarius och om sitt arbete i Codex, hur det fungerar samt om hoten och inte minst vad vi själva kan göra.

Linda Karlström föreläste med temat “Vaccinationer – nyttigt eller farligt”. Hon fördjupade sig i ämnet efter att dottern insjuknade i tbc efter ett vaccin mot just tbc.

Michael Zazzio är forskare, och har forskat fram en eminent tinnitus/hyperakusi-behandling. Han berättade om sitt arbete kring att hjälpa en utsatt patientgrupp som det inte finns så mycket hjälp för i den konventionella vården.

Anders Sultan föreläste om hälsa, hälsofrihet och kolloidalt silver, samt sina erfarenheter kring hetsjakten på kolloidalt silver, där både tidningar och myndigheter verkar ha brutit mot lagen i sin kamp för att stoppa produkten. 

Sara Boo berättade om hälsa, hälsofrihet och om hur alternativmedicinen och vår rätt att hålla oss friska med örter, hälsokost, frön/livsmedel och homeopatika allt mer begränsas.

 

Vi passade på att demonstrera mot GMO, March Against Monsanto.

 

   • NHF Swedens sekreterare Marina Ahlm skickar brev tillsammans med Vaccin.me och kräver svar av myndigheterna angående vaccinationer. Brev till ansvariga myndigheter

 

 

   • NHF Sweden har sänt in lite frågor angående Chemtrails. Finns de? Varför ser himlen olika ut två till synes lika dagar?? Vi har skickat till Vädret på SVT, SMHI, Luftfartsverket, och till Försvarsmakten. Här är svaren som vi fick: http://www.thenhf.se/smhi-om-chemtrails/


   • NHF Sweden deltar i Landsbygdsupproret i Växjö för en ny era av hälsofrihet, en frisk och levande landsbygd för friskare människor, nationell självförsörjning och mot alla former av global imperialism och nationellt myndighetsförtryck http://www.thenhf.se/nhf-sweden-i-landsbygdsuppror/

 

 

   • NHF Sweden skriver en debattartikel “Miljöpartiet sviker sina väljare” för Kurera, om hur de kunde gå med på att de rödgröna godkände sex GMO till försäljning i EU:  http://kurera.se/miljopartiet-sviker-sina-valjare/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utöver detta så skriver vi fortlöpande artiklar på vår hemsida www.thenhf.se och lägger ut hälsorelaterad information på NHF Swedens facebooksida

 

 

 

2014
suzanne_humphries_NHF_Sweden

Swedish Team with Suzanne Humphries

 

 


 


 

 

 • NHF Sweden påbörjade uppdraget att föra en dialog med myndigheter som IVO (Inpektionen för Vård och Omsorg), Livsmedelsverket, Socialstyrelsen och Läkemedelsverket samt verka för att utbilda tjänstemännen om gällande sjukvårdslagstiftning.

 

  • NHF Sweden påbörjade planeringen för en kampanj ”Act against GMO”, där NHF Sweden kraftfullt ska agera för ekologisk odling i Indien. Projektet går ut på att förse Indiska bönder med konventionella/ekologiska fröer och på så sätt få dem ur klorna på företag som Monsanto.
   


 2013  

 • NHF Sweden aktiverades och föreningen startade sin facebook-sida och hemsida www.thenhf.se.

Swedish Skane-team with Scott Tips

 • Scott Tips, president för NHF, bjöds in till föreläsningar runt om i Sverige för att tala om Codex Alimentarius.

 

 

 2011-2012   bokbild_codex

 

2000-talet  

 • NHF kämpar mot restriktiva Codex Alimentarius-lagar, vilka baseras på ”skräpforskning”. Lagarna riskerar att begränsa tillgången till nyttiga och effektiva vitaminer och mineraler och samtidigt tillåta höga nivåer av toxiner i mat.

 

 • NHF finns i 20 länder

 

 1990-talet  

 • NHF lobbade för att få igenom the ”Diatary Supplement Health and Education Act of 1994”, kämpade mot besprutning med bekämpningsmedel, spred allmän utbildning om vacciners farlighet och fortsatte kämpa emot fluoridisering.

 

 1980-talet  

 • NHF fick igenom att allmänt erkännande av akupunktur.

 

 1970-talet  

 • NHF drev en mycket framgångsrik kampanj mot fluoridisering.

 

 1960-talet  

 • NHF koordinerade en kraftfull kampanj för att hjälpa kiropraktorer för att få legitimation i över 40 stater

 

 1950-talet  

 • NHF kämpade för och vann striden för obligatorisk inspektion av hönseri.

 

 

 

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Besök NHF:s Modersida, USA

nhf_international
Home NHF Om oss NHF Historik