Facebook YouTube

NHF Swedens Styrelse

 

NHF Sweden bildades 2011. Vi har som mål att med kraft kämpa för hälsofrihet, det vill säga vår rättighet att själva bestämma över vår egen hälsa och val av behandlingsmetoder. NHF sprider också information om hälsa så att var och en kan göra välgrundade val i hälsofrågor. Vi vill synliggöra alla de trender och rörelser som vill inskränka medborgarnas valfrihet i hälsofrågor eller det system som allt snabbare håller på att för fullt byggas upp globalt och som tillåter monopolisering på läkekonstens, medicinens och livsmedelsförsörjningens område.  

 

Sara

Sara Boo, ordförande

Sara är en av initiativtagarna till NHF:s uppstart i Sverige, som medlem nr 2. Hon engagerade sig i föreningen 2013 och blev dess ordförande år 2014. Sara är diplomerad homiatriker vid Naturmedicinska Fackskolan och har bred kompetens inom alternativa och komplementärmedicinska terapier. Hon har drivit sin mottagning i 16 år och använt metoder som levande blodanalys, zonterapi, homeopati, massage, akupunktur, örtmedicin och kosttillskott för att hjälpa människor med deras hälsa. Hon har genom åren sett hur den ena produkten efter den andra försvinner från sortimentet pga nya lagar och regler, vilket hotar branschens existens. Sara brinner för att vi ska få ha fortsatt tillgång och rätt till naturlig mat och medicin samt naturlig hälsa.

 

mz Michael Zazzio, Sekreterare

Michael Zazzio är legitimerad sjuksköterska, medicinsk forskare och privatpraktiserande kliniker på hörsel och balans-kliniken Audiolaser-kliniken.
Michael är chefredaktör för 2000-talets Vetenskap.

Michael Zazzio är NHF Swedens sakkunnige inom områdena; Hälsa- och sjukvårdspolitik, Hälso-, och sjukvårdsjuridik, Medicin, Vetenskapsteori och forskningsmetodik.

 

 

lisa_hellman

 

Lisa Hellman, Kassör

Lisa var en av dem som startade NHF Sweden år 2011 och såg även till att översätta boken Codex Alimentarius.

 

 

 

 

Petra Ollstig, Ledamot

Camilla Pessi Ledamöt

Share

2 Responses

  1. AnnicaSöderblom

    Hej. Finns det plats kvar till föreläsningen d 23/5? Samt middag på kvällen, i så fall vill jag anmäla mig.
    Mvh Annica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Home NHF Om oss NHF Swedens Styrelse