Facebook YouTube

NHF Swedens Styrelse

NHF Sweden bildades 2011. Vi har som mål att med kraft kämpa för hälsofrihet, det vill säga vår rättighet att själva bestämma över vår egen hälsa och val av behandlingsmetoder. NHF sprider också information om hälsa så att var och en kan göra välgrundade val i hälsofrågor. Vi vill synliggöra alla de trender och rörelser som vill inskränka medborgarnas valfrihet i hälsofrågor eller det system som allt snabbare håller på att för fullt byggas upp globalt och som tillåter monopolisering på läkekonstens, medicinens och livsmedelsförsörjningens område.  

 

Scott_TipsScott Tips, Ordförande

Scott Tips är advokat och en erkänd expert inom FDA-lagstiftning, narkotikalag, läkemedelslagstiftning, varumärken och skatteskyddslagen i USA.  Scott Tips är även president för den internationella moderföreningen National Health Federation, NHF, som startades i USA och som är nationens ledande ideella konsumentorganisation för hälsofrihet och hälso-rättigheter under de senaste 60 åren. National Health Federation har tusentals medlemmar som delar federationens mål att ge medborgare över hela världen fullständig tillgång till alla sorters hälsoprodukter, kosttillskott och behandlingar utan otillbörligt ingripande från staten.

 

Sara

Sara Boo, Sekreterare

Sara är som medlem nr 2 en av initiativtagarna till NHF:s uppstart i Sverige. Hon engagerade sig i föreningen 2013 och var dess ordförande mellan 2014 – 2018. Sara är diplomerad homiatriker vid Naturmedicinska Fackskolan och har bred kompetens inom alternativa och komplementärmedicinska terapier. Hon har drivit sin mottagning i 16 år och använt metoder som levande blodanalys, zonterapi, homeopati, massage, akupunktur, örtmedicin och kosttillskott för att hjälpa människor med deras hälsa. Hon har genom åren sett hur den ena produkten efter den andra försvinner från sortimentet pga nya lagar och regler, vilket hotar branschens existens. Sara brinner för att vi ska få ha fortsatt tillgång och rätt till naturlig mat och medicin samt naturlig hälsa.

 

mz Michael Zazzio, Ansvarig utgivare & Kassör

Michael Zazzio är NHF Swedens sakkunnige inom områdena; Hälso- och sjukvårdspolitik, Hälso-, och sjukvårdsjuridik, Medicin, Vetenskapsteori och forskningsmetodik. Michael Zazzio är legitimerad sjuksköterska, medicinsk forskare och privatpraktiserande kliniker på hörsel och balans-kliniken Audiolaser-kliniken.

Michael är redaktör för Hälsofrihet och chefredaktör för 2000-talets Vetenskap.

Mail: nhfsweden(at)gmail.com

 

 

Mehdi_Nodehi

Mehdi Nodehi, Ledamot

 

 

 

 

 

 

 

Ann_KatrineAnn-Katrine Backman, Ledamot

Ann-Katrine har alltid varit intresserad av människors hälsa, naturmedel, naturliga behandlingar, djur och natur. Allt tog fart efter att hon fick 11 ”det här måste du leva med”- diagnoser och blev gratulerad till dessa av olika specialister och läkare. Vartefter hon fick diagnoserna började hon fundera över om detta verkligen stämmer detta. Finns det verkligen ingen hjälp inom något område? Hon började gräva, forska, studera och idag är hon helt frisk tack vare naturliga medel och behandlingar. Ann-Katrine har 3 utbildningar inom sjukvården och har även läst näringsterapi, homeopati och reflexologi och brinner för att vi i fortsättningen ska få ha rent vatten, ren mat, sänkta gränsvärden för strålning, att själv fritt få välja behandlingsmetod vid sjukdom. Ann-Katrine startade Friskvårdsklinik Natur och Hälsa år 2002 och driver även  webbshoppen silver4health.nu. Ann-Katrine är utsatt för en otillbörlig personförföljelse i Finland av Annvi Gardberg, journalist på statliga Yle på grund av sitt arbete som terapeut och intresse för alternativmedicin. 

 

 

 

 

k

Share

2 Responses

  1. AnnicaSöderblom

    Hej. Finns det plats kvar till föreläsningen d 23/5? Samt middag på kvällen, i så fall vill jag anmäla mig.
    Mvh Annica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Besök NHF:s Modersida, USA

nhf_international
Home NHF Om oss NHF Swedens Styrelse