Facebook YouTube

Varför ska man bli medlem i NHF Sweden?

NHF Sweden

Känner du att du vill göra en förändring i världen men inte riktigt vet hur? Då är organisationen NHF är något för dig. Medlemskap kostar 220 kr per år.

NHF har som syfte att utbilda konsumenter i hälso- och frihetsfrågor. NHF vill skydda den enskildes rätt att själv kunna välja att konsumera hälsosam mat, ta kosttillskott och använda alternativa terapier samt arbetar för att öka medvetenheten i olika hälsofrågor. Våra intresseområden hittar du här.

National Health Federation, NHF, är en internationell och ideell organisation som är unik på två sätt:

 • Det är världens äldsta internationella hälsofrihetsorganisation för konsumenter och firade 60 år 2015. Det är också en global förening som har dotterföreningar i 20 länder.
 • Det är den enda organisation, med inriktning på hälsofrihet, med mandat att både närvara och föra sin talan vid Codex Alimentarius-möten. I Codex sätts de internationella standarderna för livsmedel och kosttillskott. Med andra ord, NHF befinner sig där som våra globala lagar skrivs, och kan vara med och påverka.

 


 

Vad vet du om Codex Alimentarius?

Visste du att den:

 • Hotar tillgången till naturlig och hälsosam mat?
 • Vill begränsa våra kosttillskott?
 • Hotar tillgången till naturlig och alternativmedicinsk behandling?
 • Hotar ekologisk odling?
 • Främjar genmanipulerade produkter?
 • Främjar stora bolag som Monsanto med flera, så att de kan få total kontroll över våra livsmedel, kosttillskott och hälsokost?

Scott Tips, på bilden nedan, åker på alla Codexmöten som han hinner med för att kämpa för vår rätt för ren och giftfri mat och hälsokost. I februari 2017, åker NHF Sweden på sitt första Codex-möte för att vara med och påverka angående kryddor och kulinariska örter. Att kunna delta i dessa möten, och kunna påverka i vår strävan mot hälsofrihet är möjligt tack vare våra medlemmar. NHF är den enda rösten i Codex som kämpar för hälsofrihet.

Scott_Tips


bokbild_codex Scott Tips har även sammanställt och redigerat en bok i ämnet med titeln ”Codex Alimentarius – Global Livsmedelsimperialism”. Lisa och Per Hellman som startade NHF Sweden har ombesörjt att boken har översatts till svenska. Du får veta hur Codex Alimentarius styr faktorerna som påverkar din hälsa, hur kontrollnätet sprids över både individer och företag och varför det inte talas om detta i de vanliga medierna samt vad du behöver veta för att skydda dig själv och din hälsa.

               Beställ boken här 


Var med och verka för att skapa en bättre framtid för oss och kommande generationer, för våra barn och barnbarn

 


 Vad gör NHF Sweden?

NHF Sweden är en väldigt aktiv förening. Nu i höst så har vi kämpat hårt för antroposofin och homeopatin som har hotats på bred front. Vi har skrivit till riksdagsledamöter och regeringen och har även skrivit remissyttranden i saken.

Vi driver även ett ekologiskt trädprojekt i Indien, eftersom de indiska bönderna har slagits ut hårt utav GMO (genmanipulerade grödor) och torka vilket har lett till att 300 000 bfor-din-halsofrihetönder har tagit livet av sig. Även de inhemska, lokala fröna och den sortrikedom som fanns börjar försvinna och vi hjälper till att bevara det genom att stötta Green Tree Foundation.

Vi anordnar även föreläsningsevent. Nästa föreläsning går av staplen den 25 mars, då inte mindre än fyra föreläsare har bjudits in, så det blir ett storslaget event! Läs mer

Vi är aktiva med att skriva artiklar inom hälsa och hälsofrihet, sjukvård, medicin, alternativ medicin m.m både på vår hemsida och i olika nättidningar. Vi bevakar en rad olika områden som du kan läsa mer om under fliken “våra kärnämnen“.

Genom Michael Zazzio så har föreningen djup kunskap i hälso- och sjukvårdsjuridik och han är även den som har slagit hål på begreppet “vetenskap och beprövad erfarenhet” vilket sjukvården har använt härskartekniskt för att få bort terapier som man ogillar. Det finns ännu många myter som lever kvar inom sjukvårdseliten som vi inom NHF Sweden vill komma till rätta med.

Vi deltar även i olika demonstrationer, tex March Against Monsanto och i Landsbygdsupproret.

Här kan du läsa mer om vad vi har gjort. Läs mer


 

NHF Sweden startar sin medlemstidning

Tidningen Hälsofrihet

halsofrihet

ID-10049842

NHF Sweden står nu i startgropen för att starta sin medlemstidning, som heter Hälsofrihet. Tidningen kommer ut med 4 nummer per år och handlar om hälsa, hälsofrihet, alternativmedicin, medicin inklusive vaccin, samt om kost och kostråd m.m.

Vi synar myndigheter som Läkemedelsverk och Livsmedelsverk, deras råd och förehavanden liksom Landsting/regioner och sjukvård. Vi ger oss in i hälso- och sjukvårdspolitiken liksom hälso- och sjukvårdsjuridiken.

Vi berör även jordbruksfrågor genom intresset för ekologiskt, anti-GMO och hemmaodling. Kort sagt allt mellan himmel och jord som kan tänkas ha med hälsa och hälsofrihet att göra.

Vi kommer inte att trycka extraupplagor, utan om du vill vara säker på att få tidningen hela 2017, så se till att du betalar in din medlemsavgift redan nu. Blir du medlem senare under det året så kommer du ändå att få fyra nummer eftersom medlemskapet gäller ett år framåt, från det att du betalar in.

ObsDu kan även ge bort ett medlemskap som gåva/julklapp

Huvudmedlemskap med tidning kostar 220 kr för ett år.

Familjemedlem (utan tidning) + 50 kr


 

Så här enkelt blir du medlem!

Betala in din medlemsavgift 220 kr på tidningen Hälsofrihets Bankgiro: 299-8144 och fyll sedan i dina uppgifter i formuläret för att få tidningen Hälsofrihet. Tidningen utkommer med 4 nummer om året. Ditt medlemskap gäller för det år du betalar in. Om du blir medlem senare på året skickas “missade” tidningar ut. Familjemedlemskap (utan tidning) erhålles mot tillägg på 50 kr per familjemedlem. Vill du ge bort prenumeration/medlemskap till en vän så anger du det nedan. Om du vill ha de 4 tidningarna för 2017 så betala in 220 kr och ange specifikt att det är för 2017, då skickas alla 4 tidningar till dig.

 Gå till formulär

 

 

Share

4 Responses

 1. Tini van der Poll Andersson

  Ansöker om att bli en stödjande medlem i NHF Sverige

  Sätter in avgift på konto omgående, märkta med mitt namn.

  MVH Tini van der Poll Andersson

 2. Maja Skogjordh

  Vill gärna bli medlem. Det här är viktigt.
  /Maja

  • nhfseadmin

   Du är varmt välkommen. Medlem blir Du genom att betala in 150 :-
   på vårt bankgiro 445-6182

   Glöm inte att ange dina kontaktuppgifter, namn, adress telefon samt e-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Home Varför ska man bli medlem i NHF Sweden?