Facebook Twitter YouTube RSS

Event

NHF60-1

Här presenterar vi event som kan vara av intresse inom områden som berör våra kärnämnen.

 Förstora genom att klicka på bilden.

event-25-mars

 

NHF Sweden har länge samarbetat med föreningen SARA och den 25 mars 2017 kommer de båda föreningarna att hålla ett gemensamt föreläsningsseminarium på Kulturum i Partille. Samma dag har de båda föreningarna även sina respektive årsmöten på samma ställe. Föreningarna har bjudit in 3 föreläsare som du kan läsa om nedan. Föreläsningarna handlar om det potenta immunmedlet GcMAF, om riskerna med mobilstrålning/WiFi, om Codex Alimentarius och hälsa/hälsofrihet och kosttillskott. Dessutom kommer en ytterligare föreläsare, som ännu inte har utsetts också att föreläsa.

Anmälan och betalning till seminariet sker via Partille Kommuns bokningsservice http://webbiljett.se/

Gå fram till den 25 mars och klicka på “köp biljett” där det står 

Föreningen SARA – föreläsning, Kulturum Stora Scenen, Partille 13:00

Välj “Sektion” och tryck på knappen “Gå vidare”. Följ sedan de instruktioner som kommer upp. (Du måste logga in på webbiljett för att kunna köpa biljett. )

Pris: 215 kr + 20 kr i bokningsavgift.

Varmt välkomna! 

OBS! Anmälning till föreningens årsmöte utannonseras separat inom kort!


 

GÖTEBORG

5 december kl 18.30 – 22.00 i Fräntorps Folkets Hus

forelasnig-dec_2016

 

 

GÖTEBORG, Partille1 dec kl 18.00, Kulturum

“Läkaren som vägrade ge upp” gör sitt segertåg i Sverige.

Se denna film på bio!

Har du drabbats av cancer eller annan kronisk sjukdom? Känner du någon som har drabbats? Är du orolig för att drabbas?Dokumentärfilmen “Läkaren som vägrade ge upp” gör sitt segertåg i Sverige.Nu visas den i Partille Kulturum, Gamla Kronvägen 56, torsdagen den 1 december kl 19.00-21.00 (kom i god tid). Dokumentären visas endast en gång i Partille – inga nya visningar är planerade i Göteborg. Filmen har hittills gått för utsålda hus runtom i Sverige. Platserna är numrerade, så skynda boka i god tid för de bästa platserna och för att inte riskera att bli utan biljett.

Missa inte detta tillfälle!erik_enby

Direktbokning där man väljer sina önskade platser: https://event.webbiljett.se/partille/

Biljetter kan köpas i förväg via Kulturum i Partille eller via kassan på telefon 031-792 10 00. Det går också att köpa biljett kontant vid entrén i mån av plats den 1 december kl 18. De fem första raderna (närmast filmduken) med cirka hundra platser är reserverade för dem som betalar kontant vid entrén.

Biljettpris: 100 kronor (inklusive moms).

Hjärtligt välkomna att se en dokumentärfilm som för många är en ögonöppnare och till frågestunden med doktor Erik Enby som följer direkt efter filmvisningen.

Läs mer

Sprid info till vänner och bekanta!

Värdar i Partille: Viola Janson & Siv Wernborg

                           Humanism & Kunskap

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Home Event