Facebook Twitter YouTube RSS

Tidningen Hälsofrihet

 NHF Sweden startar sin medlemstidning

halsofrihet

Vi står nu i startgropen för att starta NHF Swedens tidning, som heter Hälsofrihet. Tidningen kommer ut med 4 nummer per år och handlar om hälsa, hälsofrihet, alternativmedicin, medicin inklusive vaccin, samt om kost och kostråd. Det är i form av en papperstidning som skickas hem i brevlådan.

Vi synar myndigheter som Läkemedelsverk och Livsmedelsverk, deras råd och förehavanden liksom Landsting/regioner och sjukvård. Vi ger oss in i hälso- opremiarnummerch sjukvårdspolitiken liksom hälso- och sjukvårdsjuridiken.

Vi berör även jordbruksfrågor genom intresset för ekologiskt, anti-GMO och hemmaodling. Kort sagt allt mellan himmel och jord som kan tänkas ha med hälsa och hälsofrihet att göra.

Vi kommer inte att trycka extraupplagor, utan om du vill vara säker på att få tidningen hela 2017, så se till att du betalar in din medlemsavgift redan nu. Blir du medlem senare under det året så kommer du ändå att få fyra nummer eftersom medlemskapet gäller ett år framåt, från det att du betalar in. Den första tidningen, premiärnumret, trycker vi extra utav, så att det är möjligt för fler att få vara med från starten. Det går fint att bli medlem nu och fortfarande få premiärnumret.

Du får väldigt gärna skicka in artiklar till redaktionen, vi vet att det finns många skribenter i föreningen. Skicka mail till: redaktion.halsofrihet@gmail.com.

 

Om det första numret

NHF Sweden kan redan nu utlova en artikelserie om svenska patienters rättigheter i sjukvården och sjukvårdens skyldigheter gentemot patienterna i tidningen Hälsofrihet. Artikelserien inleds redan i det första numret och den kommer att skärskåda våra hälso- och sjukvårdslagar samt andra lagar som har betydelse för hur sjukvården ska bedrivas och vilka krav som patienterna kan ställa på sin vård.

I det kommande numret skriver Hälsofrihet även om David Noakes som är expert på anticancermedicinen GcMAF, hetsjakten på antroposofin och homeopatin, Livsmedelsverkets suspekta kostråd om krossade linfrön, en patientberättelse om hur homeopati botade kroniskt atopiskt eksem, NHF Swedens unika ekologiska indienprojket, och mycket annat.

 

Priser

Huvudmedlemskap med tidning kostar 220 kr (150 + 70 ) för ett år.

Familjemedlem (utan tidning) + 50 kr

Bli medlem

 

ObsDu kan även ge bort ett medlemskap med Hälsofrihet som gåva/julklapp. 

Ge bort ett medlemskap i gåva

Share
Home Tidningen Hälsofrihet